Zomerkamp Weert 

Ook dit jaar organiseert Basketball Promotie Limburg een basketbal zomerkamp. Het zomerkamp vindt plaats van 28 augustus t/m 2 september 2016 in Weert en wordt georganiseerd voor basketballers vanaf 12 jaar t/m 18 jaar. Tijdens dit kamp zullen alle talenten van de Basketball Academie Limburg aanwezig zijn en kan je dus zien hoe de toppers van de Academie trainen. Je hoeft echter geen topper te zijn om aan het kamp deel te kunnen nemen. Het kamp is zo georganiseerd dat beginners en minder gevorderde basketballers ook aan hun trekken komen. Er zijn 90 plaatsen beschikbaar. Vol is Vol. Zorg dus dat je op tijd bent met inschrijven.

 

Toptrainers

De trainers die je tijdens het basketbalkamp tegen zult komen zijn stuk voor stuk Toppers. Ze hebben allemaal hun sporen op de nationale en internationale basketbalvelden verdiend. Het trainersteam bestaat uit ervaren professionele trainers/coaches en eredivisie spelers.

 

Kosten en inschrijven

De kosten voor deelname aan het zomerkamp bedragen € 275,-. Dat is inclusief eten/drinken en overnachten. Voor meer informatie en inschrijven ga je naar de website van BPL.