Vertegenwoordig jij VSC bij Venlo Stormt? 

Vertegenwoordig jij Venlo Sport op 28 mei tijdens de Sprint-of TeamStorm?

 

Ben jij ouder dan 14 jaar? Ga dan namens Venlo Sport de strijd aan met de andere Venlose sportverenigingen, vriendenteams en families en laat zien dat onze vereniging het beste team en de snelste leden heeft!

Wat is SprintStorm?

Op de zaterdagavond 28 mei wordt de tweede editie van SprintStorm georganiseerd. Dit vindt plaats op de Maasboulevard in Venlo op een gedeelte van het parcours van DSV VenloStormt. Tijdens SprintStorm stormen deelnemers zo snel mogelijk over een parcours van 1 km. Dit doen ze in een afvalrace over verschillende series tot aan de finale waarbij alleen de snelsten overblijven. Iedere deelnemer neemt individueel deel.

 

Wat is TeamStorm?

Nieuw dit jaar is TeamStorm. TeamStorm is een activiteit die eveneens plaatsvindt op zaterdagavond 28 mei en waaraan je deelneemt in teamverband van (minimaal vier personen en maximaal zes personen). Teams starten na elkaar en bestormen met hun eigen team twee rondes over het SprintStorm parcours (totaal 2km). Daarbij staan gezelligheid, samenwerking, en samen de finish halen centraal. Een hartstikke leuke uitdaging voor ieder team van onze vereniging.

 

Ben je jonger dan 14 jaar? Dan kun je altijd deelnemen aan de ScholierenStorm op zondag 29 mei.

 

Meer informatie en aanmelden is mogelijk via www.venlostormt.nl. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Eline Kouwenberg (eline@venlostormt.nl) of Inga Dostal (0627374611).