Trainers en/of coaches gezocht!  

Ben je het buiten langs een voetbalveld staan beu en wil je uit de kou liever in een zaal met jonge enthousiaste mensen sportief bezig zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Basketball Crusaders Venlo zoekt trainers en coaches voor alle leeftijdscategorie├źn! Het lijkt misschien een moeilijk spelletje en wellicht heb je er niet genoeg kennis of ervaring mee, maar dat maakt niets uit. We verzorgen op kosten van de club een trainersopleiding en onze enthousiaste scheidsrechters leren je graag de regels van het spel. Tot slot staan al de andere coaches en trainers je altijd graag bij met hulp en voorbeelden die je zou kunnen gebruiken in het coachen en/of trainen van jouw team! Ook is het mogelijk om naast een meer ervaren coach ervaring op te doen.

 

De voorliefde om met jonge mensen een enthousiaste en super populaire sport te beleven is het enige wat nodig is, de rest kunnen we je leren!

 

Ook zijn er diverse soorten teams waar je met minder kennis of ervaring ook prima kunt wennen aan het spel en bij wie gezellig samen sporten het belangrijkste is. Competitie spelen is leuk maar ook dat is niet voor alle teams van toepassing en gebeurt alleen in overleg met de club en de trainers. We zijn een kleine vereniging waar iedereen elkaar kent en waar we met alle staf en trainers er samen een sportief geheel van maken. Niemand is belangrijker of meer dan de ander en op basis van gelijkwaardigheid kunnen trainers en coaches hun eigen teams op hun manier leiden. Oftewel kansen genoeg om iets te vinden wat jou als coach past.

 

Breng jij enthousiasme mee? Dan regelen wij de rest! Heb je interesse? Bel met Edward Hermans, 06-21197003, mail naar info@venlosportcrusaders.nl of loop gewoon eens binnen op de trainingsavonden op woensdag en/of vrijdag in Sporthal de Egerbos in Blerick.