SPM Shoeters Christmas-Basketball Camp in Den Bosch 

Jongens en meisjes van 8 t/m 18 jaar op 22 en 23 december welkom in de Maaspoort in Den Bosch

 

Je vindt dat er nog flink gesleuteld kan worden aan je Basketball skills. Of je wilt daar op een eigentijdse, uitdagende manier kennis mee maken, onder leiding van trainers van naam? Dan mag je het Christmas Basketball Camp van de SPM Basketball Academy Den Bosch niet missen.

 

Op dinsdag 22 en woensdag 23 december is de Maaspoorthal in Den Bosch twee dagen ‘the place to be’ om je spel te verbeteren. Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar, gaan aan de hand van de toptrainers Hakim Salem, Ralf Schilder, Paul van Asseldonk en Sander van der Holst hun basketbalvaardigheden naar een hoger plan brengen. Dat gebeurt in groepen, ingedeeld naar leeftijd, vaardigheid en positie in het veld, waarbij de trainingen onderverdeeld zijn in algemene skills en specialisatietrainingen. Met volop aandacht voor iedereen. Klasbak of net begonnen aan de lange weg naar de top? Iedereen komt volop aan bod in dit tweedaagse camp, dat voor de eerste keer gehouden wordt in Den Bosch.

 

In de Maaspoort is het woord op 22 en 23 december dus aan jong basketbaltalent dat graag extra stappen op de basketballadder wil zetten. Voor een bedrag van 79,50 euro krijgt je twee dagen les van vier erkende talentenopleiders. Maar krijgt het tevens een Burned reversible campshirt (ter waarde van 25 euro). Op beide dagen een goed voorziene lunch, volop snacks, fruit en te drinken. Daarnaast ook nog eens twee vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van SPM Shoeters’ topteam. Tijdens het camp zijn er competities in diverse basketbaldisciplines, waaraan aantrekkelijke prijzen verbonden zijn. Verder heeft Burned een stand in de Maaspoort, waar het nieuwste van het nieuwste op basketbalgebied te koop is. www.burnedbasketball.com

 

Het camp begint op beide dagen ’s morgens om 9.00 uur. En eindigt rond 17.15 uur. Voor de volledigheid zei gezegd dat de deelnemers en deelneemsters aan het camp thuis overnachten.

 

Meld je aan voor dit camp, maar doe dit snel. Want op is op!

Inschrijven doe je via: http://goo.gl/forms/h0s7ApnzCT

 

Je krijgt in het weekend na je inschrijving een bevestiging voor je deelname aan het camp.

 

Zie je op 22 en 23 december in Den Bosch!