Scheidsrechtersclinic gewonnen! 

We hebben als vereniging een scheidsrechtersclinic gewonnen met een prijsvraag van de NBB. De clinic is op zaterdag 29 oktober en aansluitend zijn we uitgenodigd voor de eredivisiewedstrijd BSW-Landstede in Weert. Lees hieronder hoe je ook mee kunt doen.

 

Week van de scheidsrechter

Van 1 t/m 9 oktober is het de week van de scheidsrechter. Dit is de week om onze scheidsrechters te bedanken voor hun inzet.

 

De clinic

Vanuit Venlosport Crusaders hebben we een scheidsrechter clinic gewonnen. Tijdens deze clinic leren we meer over het scheidsrechterschap. De clinic duurt een uur en vindt plaats in Egerbos. De clinic is bedoeld voor leden met een scheidsrechter F of BS2 licentie. Voor leden met een BS3 licentie is de clinic natuurlijk ook leuk, maar misschien wat minder leerzaam.

 

Eredivisiewedstrijd

Aansluitend zijn alle deelnemers aan de clinic uitgenodigd om naar de wedstrijd BSW-Landstede basketbal (heren eredivisie) in Weert om 19.30uur te komen kijken. De wedstrijd is enkel voor de deelnemers aan de clinic.

 

Vervoer van en naar de wedstrijd moeten we samen regelen. Denk er dus over na of je in de gelegenheid bent om te rijden.

 

Meld je aan vóór 28 september

De clinic en de wedstrijd zijn op 29 oktober 2016. De tijd van de clinic is waarschijnlijk van 15.00-16.00uur, maar de definitieve tijd volgt nog. Om de clinic goed voor te kunnen bereiden en om te weten hoeveel kaartjes er voor de wedstrijd gereserveerd moeten worden is het nodig om je aan te melden. Dit kan tot en met 27 september via je trainer of via SKP@venlosportcrusaders.nl. Er is geen minimum of maximum aantal deelnemers.