3x3 streetball masters in Weert 

Op zaterdag 26 juni 2016 organiseren Basketball Promotie Limburg en de NBB voor de tweede keer hét straatbasketball-toernooi Streetball Masters Weert. Streetball Masters is de 3-tegen-3 basketball Tour van de Nederlandse Basketball Bond. Op de mooiste locaties in 12 Nederlandse steden wordt gestreden om een plek in de landelijke finale in Amsterdam.

 

Locatie: Nieuwe Markt

Na een succesvolle eerste editie in 2015, met meer dan 150 deelnemers uit Nederland, België en Duitsland, zijn in 2016 de straatbasketballers wederom welkom op de Nieuwe Markt in Weert. Ook dit jaar wordt het geheel georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Weert, Centrum Management Weert en alle vrijwilligers die zich inzetten om er een geweldige dag van te maken.

 

Basketbalevenementen

Ook dit jaar verwacht de organisatie weer een overvloed aan basketballteams. Vorig jaar konden we rekenen op spelers en speelsters verdeeld over 40 teams. Teams met spelers afkomstig uit de gemeente Weert en Nederweert, maar bijvoorbeeld ook uit Venlo, Maastricht, Roermond, België en zelfs uit Duitsland. Rondom de wedstrijden zijn er ook nog allerlei basketballevenementen (zoals bijvoorbeeld een dunkwedstrijd), staan er verkoopstands, zijn er dansoptredens en de gehele dag is er een DJ aanwezig die zorgt voor de muziek. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig om er in 2016 opnieuw een gezellige dag van te maken waarbij de gehele binnenstad van Weert kan meegenieten van alles wat georganiseerd wordt.

 

Inschrijven

Er zijn diverse leeftijdscategorieën. Inschrijven doe je via http://www.basketball.nl/3x3-basketball/inschrijven.

 

Win een clinic!

Als er vier teams van Venlo Sport Crusaders meedoen, krijgen we als club een gratis clinic van toptrainers. Dus doe je als team mee? Laat het dan even weten via publiciteit@venlosportcrusaders.nl of via https://www.facebook.com/venlosport