Bardienstmedewerkers gevraagd 

Wil je enkele wedstrijddagen per jaar bardienst draaien? We zoeken circa 3 vrijwilligers van minimaal 18 jaar die zich deze taak eigen maken en op toerbeurt inzetbaar zijn. Er zijn zo’n tien wedstrijddagen in een jaar. Plus af en toe een clubevenement.

 

Certificaat

Om verantwoord met het schenken van alcohol om te gaan, is het nodig het zogenaamde IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol schenken) te behalen. Dit is vrij gemakkelijk: je leest de betreffende instructies en maakt vervolgens online een testje. Je ontvangt bij een goede afronding van het testje het certificaat. Meer informatie hierover lees je op www.nocnsf.nl/iva.

 

Lang gekoesterde wens

Het uitbreiden van de openingstijden van de kantine staat al lang op ons wensenlijstje. We zijn dan ook heel blij dat we nu deze kans krijgen. We hopen dan ook dat we voldoende vrijwilligers hiervoor vinden. Omdat het niet handig is seniorspelers voor deze taak in te zetten (zij hebben immers spelers- dan wel andere wedstrijdtaken uit te voeren); doen we vooral een beroep op ouders/verzorgers en recreantleden.

 

Aanmelden

Heb je interesse om af en toe een bardienst te draaien? Leuk! Laat dit dan zo snel mogelijk aan Randolph weten. Dat kan in de zaal, per telefoon (06-21 20 59 46) of via e-mail: randolph@venlosportcrusaders.nl. Je hoeft op het moment van aanmelden nog niet over het certificaat te beschikken. We inventariseren eerst of er voldoende animo voor is.