Dames kampioen

Het damesteam van Venlo Sport is vandaag kampioen geworden! Hoewel nog drie wedstrijden te spelen, is het kampioenschap in de pocket. Op volle sterkte (12 dames) versloegen de dames het team van BC Heeze.

Het bleek geen gemakkelijke wedstrijd, de zes meiden van Heeze hielden goed stand. Met slechts 1 punt voorsprong werd de rust ingegaan (27-26). Coach Jan Billekens wist zijn dames scherp te houden en het derde kwart werd wat op de tegenstander uitgelopen. In het vierde kwart moest er weer wat ingeleverd worden, maar met 47-39 wisten de dames van Venlo toch met overtuiging te winnen.

Bij deze ook een woord van dank aan het publiek. Doet erg goed om zo'n volle tribune te zien. Mooi die betrokkenheid!